NOVÉ MÍČE ŠTĚSTÍČKO NOSÍ

15.06.2011 22:07

Pe3ny FC vs. Dřeváci: 8:1!!!

Bez střídání a s novými míči dnes Pe3ny porazily Dřeváky 8:1. Díky velmi vyváženému hernímu projevu, jak v útoku, tak v obraně Pe3ny soupeře skoro k ničemu nepustily a dokráčely za dalším cenným vítězstvím.

Myslím, že se dnes hra dala nazvat futsal. Spousta rychlých prihrávek vzduchem i po zemi, náběhy do volných prostor a smrtící brejky v přečíslení tři na jednoho. To dnes rozhodlo utkání. A samozřejmě nesmím zapomenout na Piskyna, který zastoupil v brance zraněného Dejwa a pustil pouze jeden smolný gól.

Obživlé dřevo Václav odehrál životní utkání. Otevřel skóre a zároveň nastřílel hattrick! Bodlo, hlava, placírka, Václav to je masírka! George se projevil jako správnej týmovej hráč, nahrál na 3 góly a jeden si vstřeil po výborně zahraném rohovém kopu, ktrerý zahrával Kuba a Václav patičkou prostrčil do loženky. Kuba tradičně velmi dobrý výkon, vstřelil dva góly a na dva příhrál. Baty teké oderál velmi dobré utkání, držel balón,  přihrál na důležitý první gól + jeden a za odměnu ješte dva góly dal.

Zde se potvrdilo, že výkon byl opravdu týmový a vyrovnaný. Čísla nelžou:

Venda:        3+1=4

George:       1+3=4

Kuba:           2+2=4

Baty:            2+2=4

 

Doufám, že nám to vydrží i příští týden a hlavně proti silnějším soupeřům.

 

PE3NY OLÉ!

Zpět